Het mooie weer zit eraan te komen

De zon schijnt, de vogeltjes fluiten en mensen gaan lekker naar het terras of strand. Het is naast al die lekkere zomerdrankjes drinken ook een goed idee om lekker buiten te gaan sporten. Wat is er nou lekkerder dan even hobbelen met de avondzon op je bol.

Tunturi heeft een groot assortiment met betrekking tot het hardlopen.

Wanneer de zon langzaam ondergaat is de temperatuur het beste! Je bent vaak al lekker klaar met werken en aan het einde van je drukke dag is het daarom ook fantastisch om wat aan je conditie te doen.

Als het schemert moet je natuurlijk ook wel goed zichtbaar zijn. Op Tunturi staan een aantal goede banden die je om kan doen om dit te bevorderen.

Om een goede vetverbranding waar te borgen is het belangrijk dat je op het juiste tempo loopt. Dit kun je goed meten met de hartslagmeters. Tunturi biedt deze ook aan:

Met de juiste spullen kun je de beste resultaten behalen. Het kan je soms wat tijd en moeite schelen. Het hangt natuurlijk altijd van je gestelde doel af maar voor elk doel biedt Tunturi wel hulp.

Naast dat hardlopen goed is voor de conditie is het ook heel goed voor de mentale conditie. Je kan ook tot rust komen of juist gezelligheid opzoeken door het met vrienden te doen. Kom lekker van de bank af of uit je warme appartement en geniet van de frisse lucht!

Stel jezelf een doel voor jezelf die nog wel in handbereik is. Het is verstandig om een lange termijn doel te stellen en daarbij elke week een korte termijn doel. Zo maak je het voor jezelf leuk en komt je lange termijn doel steeds dichterbij. Neem bijvoorbeeld voor om deze week 2 keer hard te lopen. Je einddoel is dan 8 kg verliezen en doordat je iedere week je doel behaald kun je jezelf steeds verder uitdagen.

Uitdagingen zijn er om behaald te worden en daar helpt Tunturi je mee!

Je kan meer dan je denkt! Geloof in jezelf en stel doelen en wie weet ben je er nog eerder dan verwacht! Motivatie en doorzettingsvermogen is de key! Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *